- w szybkich, ciaśniejszych zakrętach rewelacyjnie się spisuje, nie przechyla się na boki, żadnych nieprzewidzianych zachowań. Na początku musiałem sie trochę przestawić z mojego doświadczenia z połączenia O1 i zakrętów. Tam, gdzie octą miałem wrażenie, że zaraz może przegrać z przechyłem i zaczynała się duża podsterowność to na mondeo ten zakręt nawet przy większej prędkości nie zrobił wrażenia.
i za to uwielbiam Fordy naprawdę japa mi się cieszy na każdym zakręcie. W Passacie B5FL 2004r tego nie miałem, przy szybkich zakrętach modliłem się żeby jednak skręcił a nie pojechał prosto :lol:
pantol, Nie masz za co dziękować Dla mnie najważniejsze że jesteś zadowolony z zakupu, z samochodu i przede wszystkim z ceny
Pamiętaj że jakbyś potrzebował jeszcze jakieś pomocy to śmiało możesz dzwonić.
Co do skrzyń automatycznych, Ford faktycznie wprowadził nowe skrzynie dwusprzęgłowe PowerShift. Nie miałem jeszcze okazji ty jeździć. Zapewne jeszcze będzie odbiegać do DSG ale pamiętajmy że to zostało dopiero wprowadzone a DSG jest na rynku już od lat i mieli czas żeby to udoskonalić.
I z takich nowości, czekam na nowy silnik w Mondeo... 1,6 benzynę EcoBoost 160 KM :diabelski_usmiech :szeroki_usmiech
Jeszcze raz gratuluję Jarkowi zakupu i życzę bezawarynjej jazdy i bezpiecznych wyjazdów i powrotów do domu i rodziny
pantol, Nie masz za co dziękować Dla mnie najważniejsze że jesteś zadowolony z zakupu, z samochodu i przede wszystk deim z ceny
Pamiętaj że jakbyś potrzebował jeszcze jakieś pomocy to śmiało możesz dzwonić.
Co do skrzyń automatycznych, Ford faktycznie wprowadził nowe skrzynie dwusprzęgłowe PowerShift. Nie miałem jeszcze okazji ty jeździć. Zapewne jeszcze będzie odbiegać do DSG ale pamiętajmy że to zostało dopiero wprowadzone a DSG jest na rynku już od lat i mieli czas żeby to udoskonalić.
I z takich nowości, czekam na nowy silnik w Mondeo... 1,6 benzynę EcoBoost 160 KM :diabelski_usmiech :szeroki_usmiech
Jeszcze raz gratuluję Jarkowi zakupu i życzę bezawarynjej jazdy i bezpiecznych wyjazdów i powrotów do domu i rodziny
I Andrzej jest do tego jeszcze skromny Ośmielam się powiedzieć, że mamy na forum wzór cnót wszelakich
Andrzeju, a upust który mi dałeś jak przedstawiłem innemu dilerowi to zwinął kwity i skapitulował. Leasing zaś określił cenę jako agresywną :diabelski_usmiech
Jeszcze raz dziękuję! Jak będę w Twoich okolicach to koniecznie musimy zorganizować mały spocik!!!
No to będzie priorytetem na najbliższym spocie żeby nejger nie był anonimowy
I tak trzymać
Szczerze powiem że ciesze się że Ty się cieszysz z zakupu
A tekst z leasingu że cena jest agresywna mi się spodobał najbardziej :diabelski_usmiech
[ Dodano: Pią 04 Cze, 10 10:28 ]
aż sobie w avatarze dodałem :P
No to będzie priorytetem na najbliższym spocie żeby nejger nie był anonimowy
I tak trzymać
Szczerze powiem że ciesze się że Ty się cieszysz z zakupu
A tekst z leasingu że cena jest agresywna mi się spodobał najbardziej :diabelski_usmiech
[ Dodano: Pią 04 Cze, 10 10:28 ]
aż sobie w avatarze dodałem :P
No wiesz, w sumie za wysokość upustu mógłbym sobie kupić nowe auto segmentu B innej znanej wiodącej marki :lol:
No wiesz, w sumie za wysokość upustu mógłbym sobie kupić nowe auto segmentu B innej znanej wiodącej marki :lol:
No coś w tym jest Ale trzeba pamiętać że w Twoim przypadku było dużo możliwości pokombinowania z tą ceną a nie zawsze się tak da.
Bynajmniej staram się zrobić tak żeby było możliwie najtaniej
Komentarz